• DIETA STANDARD

    Piątek  17.11

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorem * 3

    II Śniadanie

    Serek homo z jabłkiem prażonym i cynamonem * 7,

    Obiad

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, kaszą bulgur i warzywami  * 1, 4, 6

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3, 12

    Kolacja

    Sałatka Caprese * 7


    Sobota 18.11

    I Śniadanie

    Pieczywo z pastą z kasz jaglanej i suszonych pomidorów z szynką dojrzewającą  * 1, 12

    II Śniadanie

    Jajka gotowane na sałatce z warzywami, sos koktajlowy * 3

    Obiad

    Grillowana pierś z kurczaka z pieczonymi ziemniakami, mix gotowanych warzyw

    Podwieczorek

    Koktajl owocowy * 7

    Kolacja

    Sałatka z koprem włoskim, pomarańczą, granatem i parmezanem *7


    Niedziela  19.11

    I Śniadanie

    Owsianka z nasionami chia i suszoną żurawiną  * 1, 7, 12

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka z serem feta i warzywami * 1, 7

    Obiad

    Indyk w mleczku kokosowym z mango, ryż brązowy, surówka

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista * 1, 3, 7

    Kolacja

    Krem pomidorowy z mascarpone * 7

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • DIETA WEGE

    Piątek  17.11

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorem * 3

    II Śniadanie

    Serek homo z jabłkiem prażonym i cynamonem * 7,

    Obiad

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, kaszą bulgur i warzywami  * 1, 4, 6

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3, 12

    Kolacja

    Sałatka Caprese * 7


    Sobota 18.11

    I Śniadanie

    Pieczywo z pastą z kasz jaglanej i suszonych pomidorów   * 1, 12

    II Śniadanie

    Jajka gotowane na sałatce z warzywami, sos koktajlowy  * 3

    Obiad

    Kotleciki jajeczne z pieczonymi ziemniakami, mix gotowanych warzyw  * 3

    Podwieczorek

    Koktajl owocowy  * 7

    Kolacja

    Sałatka z koprem włoskim, pomarańczą, granatem i parmezanem


    Niedziela  19.11

    I Śniadanie

    Owsianka z nasionami chia i suszoną żurawiną   * 1, 7, 12

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka z serem feta i warzywami  * 1, 7

    Obiad

    Mintaj mleczku kokosowym z mango, ryż brązowy, surówka

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista  * 1, 3, 7

    Kolacja

    Krem pomidorowy z mascarpone  * 7

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • DIETA NATURAL

    Piątek  17.11

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorem * 3

    II Śniadanie

    Owsianka bezglutenowa z jabłkiem prażonym i cynamonem

    Obiad

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, kaszą jaglaną i warzywami  *  4, 6

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3, 12

    Kolacja

    Pieczone warzywa z ziołami i sosem koktajlowym * 3, 11


    Sobota 18.11

    I Śniadanie

    Pieczywo bezglutenowe z pastą z kasz jaglanej i suszonych pomidorów  z szynką dojrzewającą  * 12

    II Śniadanie

    Jajka gotowane na sałatce z warzywami, sos koktajlowy  * 3

    Obiad

    Grillowana pierś z kurczaka z pieczonymi ziemniakami, mix gotowanych warzyw

    Podwieczorek

    Koktajl owocowy na mleku  roślinnym  * 6

    Kolacja

    Sałatka z koprem włoskim, pomarańczą i granatem


    Niedziela  19.11

    I Śniadanie

    Owsianka bezglutenowa z nasionami chia i suszoną żurawiną  * 6

    II Śniadanie

    Pieczywo bezglutenowe z pastą z pieczonego buraka i warzywami  

    Obiad

    Indyk w mleczku kokosowym z mango, ryż brązowy, surówka

    Podwieczorek

    Bezglutenowa szarlotka pełnoziarnista  *3

    Kolacja

    Krem pomidorowy z grzanką bezglutenową z pesto

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • PROTEIN PLAN

    Piątek  17.11

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem,  koktajl proteinowy * 3, 7

    II Śniadanie

    Placuszki z tuńczyka z sosem czosnkowym * 1, 3, 4, 7

    Obiad

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, kaszą bulgur i warzywami * 1, 4, 6

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3, 12

    Kolacja

    Sałatka z mozzarellą, pomidorami, słonecznikiem i awokado * 7


    Sobota 18.11

    I Śniadanie

    Pieczywo z pastą z kasz jaglanej i suszonych pomidorów z szynką dojrzewającą    * 1, 12

    Koktajl proteinowy  * 7

    II Śniadanie

    Omlet ze szpinakiem, serem Feta i warzywami  * 3, 7

    Obiad

    Grillowana pierś z kurczaka z pieczonymi ziemniakami, mix gotowanych warzyw, sos tzatziki

    Podwieczorek

    Jogurt z miodem, kakao i orzechami prażonymi  * 1, 5, 7, 8

    Kolacja

    Sałatka z ryżem, tuńczykiem i warzywami  * 4


    Niedziela  19.11

    I Śniadanie

    Placuszki proteinowe z musem owocowym   * 1, 3, 7

    Sok z buraka

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka z serem kozim i warzywami  * 1, 7

    Obiad

    Indyk w mleczku kokosowym z mango, ryż brązowy, surówka

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista  * 1, 3

    Kolacja

    Mix sałat z warzywami z pieczonym kurczakiem, sosem koktajlowym i grzankami

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

    CARBO PLAN

    Piątek  17.11

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem i pieczywem żytnim, sok wyciskany z cytrusów * 1, 3

    II Śniadanie

    Placuszki owsiane z  jabłkiem prażonym i cynamonem * 1, 3, 7

    Obiad

    Makaron w sosie śmietanowo – koperkowym z łososiem i warzywami * 1, 4, 7

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3, 12

    Kolacja

    Sałatka Caprese, brushetta z  ziołami * 1, 7


    Sobota 18.11

    I Śniadanie

    Pieczywo z pastą z kasz jaglanej i suszonych pomidorów z szynką dojrzewającą  * 1, 12

    Koktajl proteinowy

    II Śniadanie

    Naleśniki czekoladowe z musem malinowy z serkiem homogenizowanym  * 1, 3,7

    Obiad

    Grillowana pierś z kurczaka z pieczonymi ziemniakami, mix gotowanych warzyw, sos tzatziki

    Podwieczorek

    Jogurt z miodem, kakao i orzechami prażonymi  * 1, 5, 7, 8

    Kolacja

    Sałatka z ryżem, tuńczykiem i warzywami * 3


    Niedziela  19.11

    I Śniadanie

    Owsianka z nasionami chia i suszoną żurawiną * 1, 7, 12

    Sok z buraka

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka z serem kozim i warzywami * 1, 7

    Obiad

    Indyk w mleczku kokosowym z mango, ryż brązowy, surówka

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista * 1, 3, 7

    Kolacja

    Mix sałat z warzywami z pieczonym kurczakiem, sosem koktajlowym i grzankami * 1

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • POST LECZNICZY

    Piątek  17.11

    I Śniadanie

    Carppacio z buraka na sałacie z pomidorami, Sok witaminowy

    II Śniadanie

    Krem warzywny

    Obiad

    Curry warzywne, sałatka z selera naciowego i jabłka

    Podwieczorek

    Ciasteczka marchewkowo – jabłkowe z cynamonem

    Kolacja

    Placuszki warzywne  z dipem pomidorowo – ziołowym


    Sobota 18.11

    I Śniadanie

    Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka, marchewki i koperku, sok z jarmużem i jabłkiem

    II Śniadanie

    Zielone smothies z natką pietruszki

    Obiad

    Gulasz wegetariański z dynią i selerem naciowym

    Brokuł i kalafior gotowany na parze

    Podwieczorek

    Słupki warzywne  z pesto ziołowym

    Kolacja

    Kapuśniaczek


    Niedziela  19.11

    I Śniadanie

    Frytki z pietruszki i dyni w ziołach

    Sok z buraka

    II Śniadanie

    Sałatka z grejpfrutem, rukolą i pomidorami

    Obiad

    Faszerowana cukinia

    Surówka z kiszonej kapusty z marchewką, porem i jabłkiem

    Podwieczorek

    Mus jabłkowy z cynamonem i kardamonem

    Kolacja

    Krem z pieczonego buraka

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY