• DIETA STANDARD

    Piątek  19.01

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorem * 3

    II Śniadanie

    Serek homo z jabłkiem prażonym i cynamonem * 7

    Obiad

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, kaszą bulgur i warzywami * 1, 4, 11

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3

    Kolacja

    Sałatka Caprese * 7


    Sobota  20.01

    I Śniadanie

    Pieczywo pełnoziarniste z polędwicą i rzodkiewką

    II Śniadanie

    Jajko gotowane na sałacie z sosem koktajlowym

    Obiad

    Makaron pełnoziarnisty z lekkim sosem koperkowym, cukinią, groszkiem i indykiem

    Podwieczorek

    Koktajl owocowy

    Kolacja

    Sałatka z selerem naciowym, suszoną żurawiną, kurczakiem, cebulą i koperkiem


    Niedziela  21.01

    I Śniadanie

    Owsianka z suszoną morelą i migdałami

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka i serem Feta

    Obiad

    Grillowana pierś z kurczaka, puree ziemniaczano – marchewkowe, warzywa gotowane

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista

    Kolacja

    Krem pomidorowy z mascarpone i grzanką z pesto bazyliowym

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • DIETA WEGE

    Piątek  19.01

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem i pomidorem * 3

    II Śniadanie

    Serek homo z jabłkiem prażonym i cynamonem * 7

    Obiad

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, kaszą bulgur i warzywami * 1, 4, 11

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3

    Kolacja

    Sałatka Caprese * 7


    Sobota  20.01

    I Śniadanie

    Pieczywo pełnoziarniste z pastą  z suszonych pomidorów i kaszy jaglanej

    II Śniadanie

    Jajko gotowane na sałacie z sosem koktajlowym

    Obiad

    Makaron pełnoziarnisty z lekkim sosem koperkowym, cukinią, groszkiem

    Podwieczorek

    Koktajl owocowy

    Kolacja

    Sałatka z selerem naciowym, suszoną żurawiną, cebulą i koperkiem


    Niedziela  21.01

    I Śniadanie

    Owsianka z suszoną morelą i migdałami

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka i serem Feta

    Obiad

    Wege burger z orzechami, puree ziemniaczano – marchewkowe, warzywa gotowane

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista

    Kolacja

    Krem pomidorowy z mascarpone i grzanką z pesto bazyliowym

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • DIETA NATURAL

    Piątek  19.01

    I Śniadanie

    Omlet z suszonymi pomidorami i szczypiorkiem  * 3, 12 

    II Śniadanie

    Budyń jaglany z wiórkami kokosowymi i orzechami nerkowca  * 8

    Obiad

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, ziemniakami i warzywami * 4, 11

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe * 3

    Kolacja

    Pieczone warzywa z sosem koktajlowym  * 3


    Sobota  20.01

    I Śniadanie

    Pieczywo bezglutenowe z pastą  z suszonych pomidorów i kaszy jaglanej

    II Śniadanie

    Jajko gotowane na sałacie z sosem koktajlowym

    Obiad

    Makaron ryżowy z lekkim sosem koperkowym, cukinią, groszkiem i kurczakiem

    Podwieczorek

    Koktajl owocowy na mleku roślinnym

    Kolacja

    Sałatka z selerem naciowym, suszoną żurawiną, cebulą, koperkiem i kurczakiem


    Niedziela  21.01

    I Śniadanie

    Owsianka bezglutenowa z suszoną morelą i migdałami

    II Śniadanie

    Pieczywo bezglutenowe z pastą z pieczonego buraka i tofu

    Obiad

    Grillowana pierś z kurczaka, puree ziemniaczane, warzywa gotowane

    Podwieczorek

    Szarlotka bezglutenowa

    Kolacja

    Krem pomidorowy z grzanką bezglutenową z pesto

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • PROTEIN PLAN

    Piątek

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem, pieczywo pełnoziarniste *1, 3

    II Śniadanie

    Placuszki z tuńczyka z sosem czosnkowym *1,3, 4

    Obiad 

    Łosoś w sezamie i sosie teriyaki, kaszą bulgur i warzywami *1, 4

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe *1, 3

    Kolacja

    Sałatka z mozzarellą, pomidorami, słonecznikiem i awokado *7


    Sobota  20.01

    I Śniadanie

    Pieczywo pełnoziarniste z polędwicą, pastą z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów

    Koktajl proteinowy

    II Śniadanie

    Omlet ze szpinakiem, sera feta i warzywami

    Obiad

    Indyk w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i gotowanymi warzywami

    Podwieczorek

    Jogurt z miodem , kakao i orzechami

    Kolacja

    Sałatka z ryżem, tuńczykiem i warzywami


    Niedziela  21.01

    I Śniadanie

    Placuszki proteinowe z musem owocowym

    Sok wyciskany

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka i serem Feta

    Obiad

    Grillowana pierś z kurczaka, puree ziemniaczano – marchewkowe, warzywa gotowane

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista

    Kolacja

    Indyjskie curry z marchewką, chilli, soczewicą i batatami

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

    CARBO PLAN

    Piątek  19.01

    I Śniadanie

    Jajecznica ze szczypiorkiem, pieczywo, sok wyciskany z cytrusów *1, 4

    II Śniadanie

    Placuszki owsiane z  jabłkiem prażonym i cynamonem *1, 3, 7

    Obiad

    Makaron w sosie śmietanowo – koperkowym z łososiem i warzywami *1, 4, 7

    Podwieczorek

    Ciasteczka fasolowo – czekoladowe *1, 3

    Kolacja

    Sałatka Caprese, brushetta z  ziołami *1, 7


    Sobota  20.01

    I Śniadanie

    Pieczywo pełnoziarniste z polędwicą, pastą z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów

    Sok wyciskany

    II Śniadanie

    Budyń z kaszy jaglanej z malinami i gorzką czekoladą

    Obiad

    Makaron w sosie koperkowym z groszkiem, indykiem i cukinią

    Podwieczorek

    Jogurt z miodem , kakao i orzechami

    Kolacja

    Sałatka z ryżem, tuńczykiem i warzywami


    Niedziela  21.01

    I Śniadanie

    Placuszki owsiane z musem owocowym

    Sok wyciskany

    II Śniadanie

    Pumpernikiel z pastą z pieczonego buraka i serem Feta

    Obiad

    Lasagne z  kurczakiem, suszonymi pomidorami i sosem  szpinakowym

    Podwieczorek

    Szarlotka pełnoziarnista

    Kolacja

    Indyjskie curry z marchewką, chilli, soczewicą i batatami

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY

  • POST LECZNICZY

    Piątek 19.01

    I Śniadanie

    Sok z kiszonej kapusty, brokuł i kalafior gotowany z dipem z pieczonej papryki

    II Śniadanie

    Surówka z selera naciowego,  jabłka i koperku

    Obiad

    Leczo z papryką,  cukinią, brokułem i marchewką

    Podwieczorek

    Zupa wielowarzywna

    Kolacja

    Frytki z pietruszki i selera, sos czosnkowy na bazie kalafiora


    Sobota  20.01

    I Śniadanie

    Sok pomidorowy

    Sałatka z rzodkiewką, papryką, cebulą i ogórkiem

    II Śniadanie

    Sok jabłkowy z mietą

    Brukselka gotowana z koperkiem  i dipem warzywnym

    Obiad

    Kotleciki z brokuła i kalafiora

    Buraczki tarte z chrzanem

    Podwieczorek

    Surówka porowo – jabłkowa

    Kolacja

    Kapuśniaczek


    Niedziela  21.01

    I Śniadanie

    Sok wielowarzywny

    Surówka z ogórków, papryki i roszponki

    II Śniadanie

    Kalarepa gotowana z dipem pomidorowym

    Obiad

    Szaszłyki warzywne

    Surówka marchewkowa z jabłkiem

    Podwieczorek

    Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i jabłka

    Kolacja

    Krem marchewkowo – dyniowy z imbirem i chilli

    * Legenda alergenów została umieszczona w zakładce ALERGENY