4

Zuzanna Nosek jest magistrem dietetki. Studia dietetyczne ukończyła na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. Na co dzień zajmuje się promowaniem zdrowego stylu życia i racjonalnej diety. W swojej pracy zawodowej łączy zamiłowanie do zdrowego gotowania, poznawania nowych smaków oraz zmienianiu nawyków żywieniowych. Od trzech lat prowadzi warsztaty kulinarne dla dzieci  i dorosłych m.in. w restauracji SPOT czy Weranda. W wolnym czasie pozwala sobie na realizowanie kolejnych pasji, jakimi są biegi długodystansowe oraz triathlon. Posiłki, które komponuje dla swoich podopiecznych są pełnowartościowym uzupełnieniem racjonalnego żywienia i codziennego treningu. Uważa, że praktyka czyni mistrza, dlatego swoje plany żywieniowe testuje na sobie zanim poleci je pacjentom.


Artur Wesoły jest licencjonowanym dietetykiem, który ukończył studia na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Swoją edukacje kontynuuje na studiach II stopnia. Podczas studiów w ramach członkostwa w uniwersyteckim Kole Naukowym Dietetyków promował racjonalne żywienie m.in. jako uczestnik Pikniku Naukowego w Warszawie, a także prowadząc liczne wykłady. Uczestniczył w wielu szkoleniach i konferencjach naukowych. Prowadził także liczne warsztaty kulinarne w lokalnych i ogólnopolskich projektach edukacyjnych.
Od niedawna autor publikacji w czasopismach naukowych. Od szkoły średniej był związany z zawodowym gotowaniem, co dzięki zapałowi pozwoliło mu odbyć staż m.in. w niemieckich restauracjach – w tym w restauracji wyróżnionej 1 gwiazdką w przewodniku Michelin.
Promuje racjonalne i świadome podejście do żywienia. Od pół roku prowadzi autorską stronę internetową, na której dzieli się szeroko rozumianą dietetyką. Autor e-booka „Święta by Diet and Chef „. Tworząc plany żywieniowe poza celem terapeutycznym oraz wartością odżywczą zwraca uwagę na atrakcyjność i smak!

 


Skonsultuj się z naszym dietetykiem!

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Pytanie: (wymagane)